Save Incomplete PMM

Vanaf versie 6.7.0 is de opslagfunctionaliteit in de PMM-wizard verbeterd voor meer flexibiliteit en gemak. Als we de noodzaak herkennen om het PMM-proces op te slaan voordat het is voltooid, hebben we een functie geïntroduceerd waarmee gebruikers hun work-in-progress rechtstreeks op de lokale machine kunnen opslaan. Deze verbetering zorgt ervoor dat u uw werk in elk stadium naadloos kunt pauzeren en hervatten zonder vooruitgang te verliezen.

Klik op de knop Opslaan in de linkerbenedenhoek:

Hiermee opent u het dialoogvenster Opslaan waarmee u de PMM lokaal kunt opslaan.

Als u de onvolledige PMM wilt openen en de resterende stappen wilt voltooien, moet u de PMM-functie gebruiken:

Nadat u de onvolledige PMM hebt geïmporteerd, wordt de PMM-wizard opnieuw geopend met alle voorgaande gegevens, zodat u de volgende stappen kunt voortzetten en het profiel kunt voltooien.