Systeemvereisten

Onze aanbevelingen en minimale systeemvereisten zijn bedoeld om algemene richtlijnen te geven voor het uitvoeren van PrintFactory.

Voorhardware, we raden systemen aan die voldoen aan of deze overtreffen de onderstaande specificaties.

VoorBesturingssystemen besturingssystemenDeze specificaties zijn de momenteel goedgekeurde en geteste versies. Installeer daarom geen nieuwe versie van het besturingssysteem als deze niet wordt vermeld, omdat dit betekent dat deze niet is goedgekeurd en mogelijk problemen kunnen bevatten die van invloed zijn op de werking van PrintFactory.

Voor de beste stabiliteit en prestaties raden wij u ten zeerste aan dat de pc met deRipheeftGeen toepassingen van derdenerop geïnstalleerd.

Het installeren van applicaties van derden kan de prestaties en functionaliteit van de RIP's verstoren en ons vermogen om problemen op te lossen en op te lossen belemmeren als ze zich voordoen.

BeheerdersrechtenVoor de ingelogde gebruiker is het nodig om de volledige functionaliteit van de software te garanderen.

Neem bij twijfel contact op met de klantenservice.

Minimale specificaties

• Windows 10 (versie 1809 of hoger), 11, Windows Server 2019 (Opmerking: Windows 7 & Server 2016 worden ondersteund tot V6.5.7)
    • Processor: Intel® CoreTM i7 Processor
    • Geheugen: 8 GB
    • Harde schijf: 160 GB SSD
    • 64 bit OS
  • macOS® 12 (Monterey), 13(Ventura) (note: macOS Catalina & BigSur are supported until V6.6.12)
    • Processor: 2,0 GHz Intel® CoreTM 2 Duo
    • Geheugen: 8 GB
    • Harde schijf: 160 GB SSD

Deze specificaties zijn ontworpen om een indicatieve gids te bieden voor de vereiste hardwarevereisten, maar zijn sterk afhankelijk van het aantal printers die zijn bevestigd en de grootte van de te verwerken taken taken die moeten worden verwerkt.

Small

Max 2 printers met 1 gelijktijdig snijproces per printer

• Windows® 10 (versie 1809 of hoger), 11, Windows Server 2019
    • Processor: Intel® CoreTM i7 Processor 2.7 Ghz en hoger
    • Memory: 16 GB
    • Harde schijf: 500 GB SSD (SATA 3.0 (6 Gbit/s) Controller)
    • 64 bit OS
  • macOS® 12, 13
    • Processor: Intel® CoreTM i7 Processor 2.7 Ghz en hoger
    • Memory: 16 GB
    • Harde schijf: 500 GB SSD

Dit kan een desktopwerkstation zijn.

Medium

Max 2 printers met 2 gelijktijdig snijproces per printer

of

Maximaal 4 printers met 1 gelijktijdig snijproces per printer

• Windows® 10 (versie 1809 of hoger), 11, Windows Server 2019
    • Processor: Intel® CoreTM i7-8700 Processor of gelijkwaardig
    • Geheugen: 16-32 GB
    • Harde schijf: 500 GB SSD (SATA 3.0 (6 Gbit/s) Controller)
    • 64 bit OS
    • Optioneel:
      • Dual Disk Configuration - afzonderlijke controllers:
        • Schijf 1 â€" OS 128GB SSD(SATA 3.0 (6 Gbit/s) Controller) Controller)
        • Schijf 2 †PrintFactory Workmap 256GB SSD(SATA 3.0 (6 Gbit/s) Controller) Controller)
  • macOS® 12,13
    • Processor: Intel® Xeon E5 of gelijkwaardig
    • Geheugen: 16-32 GB
    • Harde schijf: 500 GB SSD

Dit kan een desktopwerkstation zijn.

Large

PrintFactory ondersteunt VMWare vSphere Hypervisor configuraties. Neem contact op met PrintFactorysupportom individuele specificaties te bespreken.

Houd er rekening mee dat elke gevirtualiseerde RIP's via glasvezelcontrollers voldoende bandbreedte moet hebben gemaakt beschikbaar om de lees-/schrijfvereisten van de werkmap te ondersteunen. Dit kan worden beperkt met behulp van een lokale RAID (0 of 5, hoewel RAID 0 de voorkeur heeft) of een enkele SSD-schijf als de werkende schijf(en).

Om een succesvolle virtuele PrintFactory-omgeving te bereiken, moeten een aantal factoren worden overwogen, waaronder specificatie van VM-instantie, backbonebandbreedte, opslag (SAN) I/O-bandbreedte/latency.

Dat gezegd hebbende als de VM is geconfigureerd om de totale middelen van het kale metaal te bundelen, kunnen geweldige prestaties worden bereikt.

Ondersteunde webbrowsers voor Job Ticket en Job Nest preview preview

Volgende webbrowsers worden ondersteund voor Job-Ticket-preview en Job-Nest-info:

• Google Chrome Google Chrome voor Google Chrome Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge

Ondersteuning voor Spectrofotometer

• Barbieri
    • Spectro LFP
    • Spectro LFP qb
    • Spectro Swing Spectro Swing
    • SpectroPad
    • Spectro 50xy
  • X-Rite
    • i1 Pro i1 Pro
    • i1 Pro v2
    • i1 Pro v3
    • i1iO
    • i1iO v2
    • i1iSis (Windows alleen vanaf V6.6)
    • i1iSis XL (Windows alleen vanaf V6.6)
    • i1iSis v2 (Windows alleen vanaf V6.6)
    • i1iSis XL v2 (Windows alleen vanaf V6.6)
    • SpectroScan
    • SpectroLino
    • Sp62
  • ColorScout A
  • EPSON SpectroProofer (ingegebouwd)
    • ILS20 unit
    • ILS30 unit
  • HP DesignJet (ingegebouwd)
  • Metis Scanner Metis Scanner